Puru:
200 gr margariini
2 kl jahu
1/2 tl küpsetuspulbrit
1 kl suhkrut
Täidis:
2 pakki kohupiima
1 pakk hapukoort(500 gr ja 20%) ... aga vist võib ka lahjemaga
6 muna
2 kl puhastatud ja tükeldatud rabarbreid
vaniljet ja suhkrut rabarbrile/tikrile raputamiseks
2/3 puru küpsetuspaberiga kaetud plaadile sinna peale kohupiimamass ja siis rabarbrid vms ning ülejäänud puru peale.Küpsetada u 200 kraadises ahjus kuni pealmine puru hakkab tooni võtma ehk mõned kohad hakkavad pruunikaks minema(tasub kontrollida ka noaga kas kohupiim on läbi küpsenud).
- ise olen lisanud vaniljepudingu pulbrit 1/2 pakki(RUF) kohupiimamassile
- ja puru olen teinud 300 gr margariiniga(st ka teisi taigna koostisosi vastavalt rohkem pannud)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar