09 september, 2007

Porgandivorm

Veel üks porgandivormi retsept mis on aga kindalt soolastoit. Siia ei ole lisatud liha kuid tihti panen u 300gr praetud hakkliha mille olen pipra ja soolaga maitsestanud(ilma soolata praetud hakkliha ei lähe kurgust alla:(( ). Vormiroogade retseptid on antud 4 inimesele(ka eelnevad retseptid)

480 gr porgandit
56 gr toorest riisi
240gr vett
240gr piima
2 muna
soola, muskaatpähklit, valget pipart

Puhastatud, tükeldatud porgand keeta, ajada läbi hakkliha masina. Riis keeta vee ja piimaga poolpehmeks(vedelikku mitte ära kallata,sest ahju pannes peab olema ka veidi vedelikku). Veidi jahtunult segada muna ja maitseainete ning porgandiga. Valada rasvainega määritud ahjuvormi. Küpsetada 2oo kraadi juures 50 minutit. Serveerida hapukoorega.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...