Lehed

25 september, 2007

Täidetud paprika

6-8 paprika kauna
250 gr hakklha( võib ka vorsti läbi hakklihamasina ajada)
50 gr sibulat(või 1 keskmine sibul)
250 gr kohupiima(kodujuust, kodujuust+kohupiim)
1,5 dl köögiviljapuljongit
ürte, veidi soola,valget pipart, vürtsi, peterselli
1 spl õli

Kui on toores hakkliha siis praadida sibulaga enne, aga kui on vorstist siis tuleks sibul enne ära praadida ja vorstimass läbi kuumutada kergelt. Täidisained omavahel segada ja täita paprikad . Küpsetada 200 kraadi juures 30-40 minutit. Küpsetamise ajal kasta köögiviljapuljongiga. Tavaliselt pakun keedetud kartulit kõrvale.
  • paprikad ei tohiks olla väga suured, pigem sellised keskmised

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...