25 september, 2007

Sauce Boulognaise(5-le)

500 gr veisehakkliha
4 dl hakitud porgandit ja pastinaaki kokku st mõlemat 2 dl
100gr peenestatud sibulat
1 dl(ja veidi rohkem) tomatipüreed ning purustatud tomateid
3 dl pujongit
2 dl valget veini(olen asendanud ka punasega) ...aga võib ka puljongiga asendada
u 2 tl soola(kindlasti mitte kuhjaga)
2 küüslaugu küünt
maitserohelist
100 gr peeneks hakitud marineeritud kurki.

Liha pruunstada ja hästi peeneteralisena hoida(st mitte suuri hakklihatükke lasta jääda).Pruunist e kuumuta kaedviljad.Lisa sibul ja kuumuta veel.Lisa tomatipüree. Sega liha,köögivili ja vedelikud potis. Maitsesta. Hauta valmis ehk umbes 30-40 minutit.Lõpuks lisa kurk ja küüslauk.
Serveerida spagettide(250 gr keedetult inimese kohta) ja riivjuustuga(40 gr inimese kohta). Head isu!

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...