08 september, 2008

Ananass piparmündikastmega

Meie pere üks kergemaid ja mõnusamaid magustoite. Ääretult lihtne teha ja maitseb värskendavalt. Idee pärit Jamie Oliveri´lt

Vaja läheb 1 värske ananass, 2-3 spl suhkrut,peotäis piparmündilehti (sobivad ka külmutatud lehed) ja tilk kuni kaks vett.



5 kommentaari:

Pille ütles ...

Kiilike, see on imehea retsept, ma võlusin Edinburghis nii mõnegi sõbra sellega ära :)
(ps kas retsepti nr 4285 juurde pilti saaks? Palun:)

Anneli ütles ...

:)( aga mis on pildi pealkirjaks? Paneks küll ja hea meelega aga numbrite järgi ei oska kohe üldse orienteeruda.

kardemon ütles ...

kas seda magustoitu tehakse kuidagi ahjus või piparmünt-suhkur-vesi käivad uhmrist läbi/köögkombainist vms? :p

Pille ütles ...

Kui Nami-namis mõnel konkreetsel retseptil klõpsad, siis näed URL-ribal aadressi, mis lõpeb numbriga. See ongi retseptinumber :) Retsept 4285 on "Jamie Oliveri ananassiviilud mündisuhkruga":
http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=4285

Anneli ütles ...

Pille: :) nüüd sain targemaks :). Meil on see järelroog olnud juba mõned aastad pidulike õhtusöökide lõpus ja retsept on võetud Oliveri raamatust aga täpselt pole ma seda kunagi järginud. Ja pildi saadan hea üsna pea.

Kardemon: magustoit on värske st ahju vaja pole. Piparmündilehed kas saumikseri või uhmriga peeneks. Ise lisan ka suhkru kohe ning kui lehed peened ja mass liiga kuiv on hakkan tilk haaval vett lisama. Aga ettevaatust! suhkur sulab koos veega ja siis on oht see mass liiga vedelaks teha. Ja kui liiga vedel on siis ei näe serveerimisel magustoit enam eriti ilus välja :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...