Kui Nami-namis mõnel konkreetsel retseptil klõpsad, siis näed URL-ribal aadressi, mis lõpeb numbriga. See ongi retseptinumber :) Retsept 4285 on "Jamie Oliveri ananassiviilud mündisuhkruga": http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=4285
Pille: :) nüüd sain targemaks :). Meil on see järelroog olnud juba mõned aastad pidulike õhtusöökide lõpus ja retsept on võetud Oliveri raamatust aga täpselt pole ma seda kunagi järginud. Ja pildi saadan hea üsna pea.
Kardemon: magustoit on värske st ahju vaja pole. Piparmündilehed kas saumikseri või uhmriga peeneks. Ise lisan ka suhkru kohe ning kui lehed peened ja mass liiga kuiv on hakkan tilk haaval vett lisama. Aga ettevaatust! suhkur sulab koos veega ja siis on oht see mass liiga vedelaks teha. Ja kui liiga vedel on siis ei näe serveerimisel magustoit enam eriti ilus välja :(
5 kommentaari:
Kiilike, see on imehea retsept, ma võlusin Edinburghis nii mõnegi sõbra sellega ära :)
(ps kas retsepti nr 4285 juurde pilti saaks? Palun:)
:)( aga mis on pildi pealkirjaks? Paneks küll ja hea meelega aga numbrite järgi ei oska kohe üldse orienteeruda.
kas seda magustoitu tehakse kuidagi ahjus või piparmünt-suhkur-vesi käivad uhmrist läbi/köögkombainist vms? :p
Kui Nami-namis mõnel konkreetsel retseptil klõpsad, siis näed URL-ribal aadressi, mis lõpeb numbriga. See ongi retseptinumber :) Retsept 4285 on "Jamie Oliveri ananassiviilud mündisuhkruga":
http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=4285
Pille: :) nüüd sain targemaks :). Meil on see järelroog olnud juba mõned aastad pidulike õhtusöökide lõpus ja retsept on võetud Oliveri raamatust aga täpselt pole ma seda kunagi järginud. Ja pildi saadan hea üsna pea.
Kardemon: magustoit on värske st ahju vaja pole. Piparmündilehed kas saumikseri või uhmriga peeneks. Ise lisan ka suhkru kohe ning kui lehed peened ja mass liiga kuiv on hakkan tilk haaval vett lisama. Aga ettevaatust! suhkur sulab koos veega ja siis on oht see mass liiga vedelaks teha. Ja kui liiga vedel on siis ei näe serveerimisel magustoit enam eriti ilus välja :(
Postita kommentaar