29 september, 2008

Astelpaju-keefiritarretis



Tunnistan, et astelpaju on meie perele söödav ainult marjadena . Kui marju mingil viisil töödelda siis meile enam ei maitse :(( .


Kodus sattus olema astelpaju mahl- moos(päris vedelal kujul) . Lisaks avastasin külmkapist keefiri ja vahukoort - segasin kõik kokku ja panin juurde maitse järgi suhkrut ning paisutatud -sulatatud želatiini. Kuigi suhkrut olin pannud päris palju jäi tarretis ikkagi hapukaks .... serveerisin magusa kondenspiimaga. Päris hea oli ja teeks veel ...


Kogustest rääkides, mahla oli 0,5l ja vedelikku kokku tuli pärast 1,3l ehk siis puudu oleva osa vedelikust moodustasid keefir ja vahukoor.


4 kommentaari:

Pille ütles ...

Väga ilus tarretis!

MARDIKAS ütles ...

Kui ilus ja isuäratav see tarretis välja näeb!!!! Kas kasutasid silikonvormi?

Anneli ütles ...

Tähh!
Ei kasutanud silikoonvormi. TW -l on olemas tarretisevorm nn päevalill ja sellega tegingi.

Anu ütles ...

väga ilusa väljanägemisega ja isuäratav toit!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...