Lehed

25 september, 2007

Põhikaste(piimakaste)

50 gr võid
50 gr jahu(1 dl- veidi vähem)
u 1-2 l puljongit
u 1/2 l piima(koort/tomatimahla)... vedelik oma äranägemise järgi.

Või kuumutada- lisada jahu ja kuumutada pidvalt segades-lisada vedelik ja keeta(pidevalt segades) 10 minutit- ja viimaks lisada teine osa vedelikku ning lasta keema minna ning keeta 2 minutit.
  • juustukaste tehakse samamoodi kui kui piimakaste aga ilma veeta st piimaga täielikult. Lisatakse 1 dl riivitud juustu.
  • 2 munakollast segada 2 spl vahukoorega ja lisada piimakastmesse.Keema ei tohi lasta!! See kaste on söömiseks samal päeval, sobib kala, köögiviljade ja munatoitude juurde.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...