Oleme lõhet mitut moodi teinud aga ikka ja jälle jõuame vana tegemisviisi juurde tagasi. Selles ei ole midagi erilist aga lihtsalt kiire ja mugav ning saab kodusolevatest asjadest alati valmis.
Koguseid anda ei oska, sest kõikekäib näpuotsaga või viiludena.
Lõhetükke( niipalju kui sööjaid või siis mõnele ka kaks tükki)
sibulat(1-3 keskmist)
tilli(talvel kasutan külmutatud tilli sest poe omal ei ole nii head maitset:( )
võid
sidrunipipart
veidi soola
Küpsetuspaber plaadile. Sinna peale veidi sidrunipipart ja sibularõngad(võib rõngad üksteisest eraldada), siis lõhetükid, veidi soola peale raputada ning tilli veidi igale tükile. Kõige peale võist õhukesed viilud.Juhul kui sibulat rohkem sai kooritud siis võib kalale enne võitükki veel sibulat panna. Küpsetada ahjus 200 kraadi juures kuni valmis saab.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar