2 keskmist sibulat
1 väike tops tomatipastat
2 hapukurki
5 viinerit
u 10 cm pikkune jupp suitsuvorsti
4 grillvorsti(sattusid külmkapis olema)
3 keskmist kartulit
Sibul koorida ja tükeldada/hakkida , praadida kuldkollaseks ja lisada tomatipasta. See peab ikka pasta olema(mitte tomatipüree/kaste/ketshup).Pasta koos sibulaga läbi praadida u 10 minutit(pildil) st hakkab muutuma tumedamaks ja lõhn tekib (selline iseloomulik). Lisada tükeldatud hapukurk ning praadida veel u 5-10 minutit - olen veidi kurgi vedelikku pannud ka lisaks. Kartulid keedan eraldi potis, sest hapus vedelikus ei taha nad hästi pehmeks keeda. Tomatipasta- kurgi segule lisan lõpuks kuuma vee u 1,5 l ja lasen uuesti keema tõusta ning keeda 5 minutit. Lisan kõikvõimalikud lihatooted ja lasen u 10-15 minutit keeda. Poole aja pealt lisan ka valmis kartulikuubikud.
Kui tahtmist on siis lisada võib(aga ei pea ) oliive.
Kindlasti sobib sidrunimahla veidi panna(aga siis ikka värske sidruni oma)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar