Seekordne küpsisetort oli mu teise poole ja vanema poja soovil tehtud.
Ääretult kutsuv ja isuäratav oli pilt Kodukirjas(oktoobrikuine ajakiri).
Kokkuvõtvalt võib vist öelda, et idee sealt aga tegemine ja koostisained olid veidi teised.
3 pakki Selga šokolaadiküpsiseid
u 250 ml kanget kohvi +2spl suhkrut
500 gr haukoort(võiks olla 600 gr)
Glasuuri jaoks läks vaja
70 % Laima tume šokolaadi tahvel
u 50 gr võid
6 spl hapukoort(paremini sobiks siiski vahukoor, hapukoor teeb massi paksuks ja kergelt teraliseks)
Ladusin alusele immutatud küpsised 2*4 , katsin hapukoorega (u 0,5 cm paksuselt) ja uuesti immutatud küpsised ning kordasin seda kuni küpsisekihte oli 6.
Sulatasin šokolaadi vesivannil, lisasin või ja lasin sulada ning viimasena lisasin supilusikatäis haaval hapukoore , väikse lusikaga šokolaadi pidevalt segades.
Katsin glasuuriga küpsised ja panin külmkappi 2 tunniks.
Tort imbus väga hästi selle ajaga ära, üle öö Selga küpsistega tehes küll vaja hoida ei ole.
Kaunistuseks lumised jõhvikad .
Sel kujul meie lauale see enam ei jõua, liiga šokolaadine, liiga tugeva maitsega.
Sel kujul meie lauale see enam ei jõua, liiga šokolaadine, liiga tugeva maitsega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar