Ma ei saa aru miks ma seda magustoitu nii harva teen? Tegemine on ju NII lihtne ja koostisaineid on alati saada.
500 gr mascarponet
u 0,75 dl vahukoort
vaniljesuhkrut
100 gr suhkrut
4 munakollast
1,5 spl amarettot
24 Savoiardi küpsist( 1 pakk)
jahtunud kanget kohvi
u 25 gr kakaod
Vahusta munakollased suhkruga heledaks vahuks, toasoe mascarpone sega vahukoore, amaretto ja vaniljesuhkruga ning sega kokku munakollasevahuga.
Serveerimisnõusse/alusele aseta kõrvuti küpsised ja pintselda kohviga. Kata poole mascarpone massiga, lao uuesti küpsised ja pintselda ning kata ülejäänud mascarpone massiga. Aseta serveerimsalus/vorm külma u 6 tunniks või veelgi parem - terveks ööks.
Enne serveerimist puista üle kakaoga.
Mascarponemass on piisavalt paks ja pintseldades Savoiardid nii kõvad algul, et saab teha alusele st ei vaju laiali.
Mascarponemass on piisavalt paks ja pintseldades Savoiardid nii kõvad algul, et saab teha alusele st ei vaju laiali.
PS. Alumine pilt on versioonist kus munakollaseid tuleb kuumutada .Retsept selle pildi juurde lisandub niipea kui suudan selle retseptikogust üles leida ..
2 kommentaari:
Millega need imeilusad katted tehtud on? Kas kasutad sabloone?
Ikka, st kasutan šabloone. Kunagi sai ostetud akende kaunistamiseks mõeldud kunstlund ja šabloonid millega pilte siis teha aknale. Osasid ei ole kasutusele võtnud akende kaunistamisel ja nii nad siis kööki koogi peale jõudsidki :)
Postita kommentaar