Mulle meeldivad ahjus valmistatud täidetud paprikad aga potis saab kiiremini. Eriti kui teha ainult hakklihaga :) - enamasti lisan ikka riisi ka kui teen ahjus. Seekord siis eriti lihtne variant.
Kasutasin :
7 keskmist või suuremat paprikat(mitte need värvilised)
u 500 gr hakkliha
1 suur metallpurk küüslauguga purustatud tomateid
soola
pipart
paprikapulbrit
1 sibul
Sibul ja hakkliha praadida u 1-2 spl õliga . Maitsestada soola, pipra,paprikapulbriga. Paprikatel saba osas katus maha ja seemneosa eemaldada.Paprikad täita, otstele mütsid tagasi panna ja asetada potti. Peale kalata purustatud tomatite konserv ning hautada madalal kuumusel u 30- 40 minutit. Serveerisin kõrvale värskeid kartuleid.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar