Päris palju leiab igalt poolt küpsetisi kirssidega. Turul olid niiiiii ilusad tumepunased kirsid ... ei suutnud vastu panna ja ostsin. Igasuguseid muffineid on sel suvel tehtud - nii sai seekord siis kirsid šokolaadiga kokku pandud.
150 gr värskeid/külmutatud kirsse(võib ka nõrutatud kirsikompotiga)
125 gr võid
100 gr tumedat sokolaadi
2 muna
100 gr suhkrut
2-3 tl vaniljesuhkrut
200 gr hapukoort
250 gr jahu
1 tl küpsetuspulbrit
noa otsaga soola
- Ahi panna soojenema 200 kraadi juurde.
- või ja šokolaad sulatada ja lasta veidi jahtuda st mitte eriti kuumaks ei tasu lasta minna.
- muna, suhkur, vaniljesuhkur ja hapukoor segada
- jahu,küpsetuspulber ja sool omavahel segada
- šokolaadi-võimass segada muna-hapukoore massiga ning viimasena lisada jahu ning lisada kivideta kirsid.
- täita vormid ja küpsetada 20-25 minutit 200 kraadises ahjus. Ise küpsetasin 23 minutit ja oleks võinud olla veidi vähem.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar