150 gr tumedat sokolaadi
125 gr võid
150 ml suhkrut
5 muna, munavalged ja -kollased eraldi
300 ml jahu
Soojenda ahi 200 kraadini. Sulata sokolaad kas mikrolaineahjus või vesivannis. Sega suhkur ja munakollased ning pehme või kausis(olen vahustanud mõned minutid kogu seda massi). Lisa sulatatud sokolaad , jahu ja sega kõik omavahel silikoonkaabitsaga. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ning lisa ülejäänud taignale. Pane 2 vormi küpsetusplaadile ja täida vormid st igasse lohku 1 spl taigent. Küpseta 200 kraadi juures 10 minutit.
Kokku peaks tulema 32 tükki - minul tuleb 31 tk
unustasin lisada, et peale sulatasin valget sokolaadi(shogetten) ja siis lusikaga tilgutasin/raputasin risti-põiki üle kõigi.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar