30 jaanuar, 2011

Sibula-suitsujuustusupp

Seekord oli idee ja koostisained koju toodud ja juhendid anti kööki kaasa :) Minule jäi ainult tükeldamine ja keetmine, isegi maitsmine tehti minu eest ära ning seepärast kuulub see alajaotusesse : Mehed köögis.


sibula-suitsujuustusupp


Potti läks:
 u 2-3  spl õli
1,5 suurt sibulat
2 spl jahu
u 1 dl valget veini
7,5  dl köögiviljapuljongit
u 200 ml kohvikoort
kang suitsujuustu
u 1 tl punet

Sibul puhastada ja tükeldada, hautada õlis klaasjaks. Lisada jahu, segada sibulaga ja kuumutada,et jahu paisuks. Lisada vein ja kuum puljong. Segada. Lasta vaikselt keeda niikaua kuni sibul on pehme täielikult. Lisada kohvikoor ja pune. Keeta mõned minutid ja lisada kuubikuteks -kangideks lõigatud suitsujuust. Lasta sulada aeg-ajalt segades. Lõpuks saumikseriga püreestada (suitsujuustu tume osa jätaks muidu suured tükid).
Serveerimisel lisasin krutoone.


Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...