Kas suve teisel poolel tekib üldse tunnet, et enam ei taha oma aia saadusi saada ja neid süüa värskelt, kohe.
Suudan meenutada viimast kolme suve kus oleme ainult rõõmustanud suvikõrvitsate, aedubade, tomatite ja kurkide üle. Igasugu muu roheline kraam on iseenesestmõistetav.
Aeg-ajalt on õunad tekkitanud küll mõtteid, et kas neid ikka peab niipalju olema aga siiski oleme enamikuga hakkama saanud.
Sel aastal paistab olevat ploomide aeg. Ainult ploomimoosi,kompoti tegemiseks ja värskelt söömiseks on neid palju. Mida veel teha saab?
Vaja läks aedube, soola,vett. Panni peale pannes veel võid, viilutatud küüslauku, peterselli ja värsket estragoni. Viimast ei pea panema kui ei armasta eriti, sest siin tuleb see maitse kiiresti esile ja võimutseb ka väikese kogusega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar