Kuigi maasika kõrghetk on möödas siis leidub peenral veel piisavalt maasikaid, et teha sellist lihtsat magustoitu.
Originaalis oli tegemist vahustatud vahukoorega mitte keefiriga :)
Vaja läks
1 l keefiri
maasikaid
suhkrut vastavalt maitsele
želatiini 1l vedeliku tarretamiseks.
Maasikad suhkruga katki tampida/püreestada. Segada keefiriga ning lisada suhkrut kui vaja. Želatiin paisutada- sulatada. Keefir ja želatiin peavad olema sarnase temperatuuriga, siis saab ilma probleemideta kokku segada. Kui temperatuurid on erinevad tasub mängida ehk kõigepealt osa keefirist zelatiini juurde pidevalt segades ja siis tagasi keefiri-maasikasegusse(ikka pidevalt segades).
Hea, lihtne ja lahja magustoit. Lisaks kõigele ja jahe - enamasti ju lastakse tarretuda külmas.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar