Seekord siis sama retsept mis aasta tagasi aga väikeste muudatustega. Kasutasin fariinsuhkrut suhkru asemel, lisasin ka konservananassi vedeliku ja kõik ülejäänud koostisained nii nagu retseptis kirjas.
Katte tegemisel jätsin ära sidrunimahla ja lisasin riivitud sidrunikoort (RUF) ning veidi vahukoort - niipalju, et toorjuustumass oleks määritav ja parajalt pehme.
Selle koogi tegemisel on üks väike probleem ... esmalt ei taha see eriti kiiresti ära jahtuda vaid hakkab " kokku kuivama" (tegelikkuses tulevad lapsed ja kõik teised alles leiget kooki sööma :) )
1 kommentaar:
Ahvatlev. Kui mul kõrvitsad-õunad otsa saavad, siis teen ise ka jälle porgandikooki.
(PS Loodan Su kooke seal nami-nami porgandikookide teemas näha:))
Postita kommentaar