Lehed

14 detsember, 2010

Šokolaadine rullbiskviit


Tainas:
35-40 gr kakaod
1 tl küpsetuspulbrit
5 suurt muna
100 gr peeneteralist suhkrut, lisaks veidi käterätikule  
Täidis:
250 ml vahukoort
6 spl koorelikööri
kate:
200 gr võid
400 gr šokolaadi
100 gr tuhksuhkrut, lisaks kaunistuseks - peale puistamiseks

šokolaadine rullbiskviit

Sega kausis jahu, kakao ja küpsetuspulber. Vahusta munad suhkruga tihedaks vahuks u 8 minutit. Sega jahu ja munavaht ettevaatlikult kokku. Pane võiga määritud küpsetuspaberile ja küpseta ahjus 10-15 minutit.
Võta ahjust välja ja lase paar minutit jahtuda . Kummuta biskviit suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile või käterätile ja tõmba teine küpsetuspaber ettevaatlikult ära. Võid enne ka niiske -jaheda salvrätikuga üle küpsetuspaberi tõmmata. Keera rulli ja lase jahtuda.

Täidise jaoks vahusta vahukoor tugevaks vahuks ja lisa liköör. Pane jahtunud biskviidile ja keera uuesti rulli.

Katte jaoks sega omavahel või ja tuhksuhkur ja lisa sulatatud šokolaadile. Kata biskviit kui kate on leige.
Kaunista tuhksuhkruga või meelepärase  kaunistusega




Retsept ajakirjast Olive, detsember 2008

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...