23 jaanuar, 2010

Kartuliomlett väikeste tomatite ja kanalihaga

See toit sai tehtud hävitades jääke ehk kartulid ja ahjukanast järgijäänud liha leidsid ühise tee pannile. Lisandiks pisikesed tomatid tervelt, punet,küüslauku ja muna-koore-juustusegu vähese värskelt jahvatatud musta pipra ning soolaga.

kartuliomlett tomatite ja kanalihaga

Kõik mis praadimist vajas sai praetud ja vedelik peale valatud ning veidi aega pannil pliidi peal hoitud ning siis ahju 15 minutiks kuni koore-muna segu hüübinud oli.
Lisandiks tomatit, lastele ketšupit(seda rohelise korgiga felixi oma) ja äsja ahjust tulnud omatehtud leib võiga.
Mõnus oli, lapsed ei tahtnud isegi magustoitu ... mis meil ei ole just igapäevane nähtus :)

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...