Kui mõni aeg tagasi imestasin, et miks ma küll ei tee seda magustoitu tihedamini siis nüüd parandan selle vea.
Juba mõnda aega kummitas mind kaks ideed ja üks mõte mida tahtsin katsetada.
Esiteks, mis oleks kui lisaks jõhvikaid/pohli , teiseks kui asendaks 1/3 mascarponest maitsestamata peene kohupiimaga(mitte kohupiimamassiga) ja kas õnnestub vesivannil kuumutada suhkruga lahtiklopitud muna(sest toores, kuumutamata muna jätab siiski maitse).
Siin siis ongi need muudatused tehtud aga retsept ise siin .
Muutused retseptis on meil heaks kiidetud. Jõhvikad andsid parajalt palju hapukust, kohupiima lisamine vähendas küll mascarponele iseloomulikku hapukust kuid jäi siiski tuntavaks ja kuumutatud munakollane andis küll tooni kreemile kuid toore muna maitset enam polnud.
Veel üks tähelepanek, leige kohvi imbub rohkem küpsistesse ja pintseldades on hea kui on leige.
Seekord oli küpsiseid 30 kasutuses ehk vaja läks 400 gr pakendit, sealt jäi veidi üle(18 tk), mascarpone´t- kohupiimaoli kokku 500 gr.
Ja need jõhvikad tegid magustoidu ikka väga jõuluseks!
1 kommentaar:
Näen tõsist vaeva, et mitte ekraani hammustada!!! Ja selliseid pilte ei tohi näidata näljastele kontorirottidele. Miauuuuu!
Postita kommentaar