Lehed

29 november, 2008

Hartšo supp

Sügisene jahe aeg kutsub/paneb sööma lambaliha. Seekord kasutasin ära lamba selgroo koos ribiotstega ja sabaosa ning väikese tüki puhast lambaliha.
Hea oli see supp, kordamisele läheb kohe kindlasti.

Retsepti võtsin siit .




Koguseid muutsin ...



Vett läks niipalju, et kondid ja liha saaks kaetud, riisi panin u 3 dl (kasutasin risottoriisi), tomatipastat läks 2 pisikest metalltopsi(ikka pasta mitte püree), musti ploome ei kasutanud, küüslauku läks 3 suurt küünt ülejäänud mida siin ei maini olid nii nagu algses retseptis. Aa, muutsin veel seda, et keetsin liha enne täielikult valmis ja puhastasin kondid lihast ning hakkasin siis tegema suppi alles. Lihakeetmisel olid potis ka 5-6 pipratera ja soola, sest liha ilma soola ja piprata keeta ei oska :)
Kogusest, kõhu sai korralikult täis 5 täiskasvanut ja 3 pisikest põngerjat.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...