Sooja suvepäeval mõnus toit, lahe ja kerge süüa ning veel mõnusam teha.
Retsept siit :
Koostis:
1 l keefiri
100 gr värsket kurki
50 gr sibulapealseid
100 gr sinki või keeduvorsti või suitsuvorsti
40 gr värsket tilli
soola
musta pipart
Tegemine:
Sibul ja till lõigata-hakkida, vorst või sink ja kurk lõigata meelepärasteks tükkideks kõik keefiriga segada ja maitsestada soola ning pipraga. Lasta veidi maitsestuda.
1 l keefiri
100 gr värsket kurki
50 gr sibulapealseid
100 gr sinki või keeduvorsti või suitsuvorsti
40 gr värsket tilli
soola
musta pipart
Tegemine:
Sibul ja till lõigata-hakkida, vorst või sink ja kurk lõigata meelepärasteks tükkideks kõik keefiriga segada ja maitsestada soola ning pipraga. Lasta veidi maitsestuda.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar