Lihtne ja kiire pirukas mis maitseb täpselt nii hästi kui miatsevad pesto ja viinamarjatomatid .
Vaja läks
250 gr lehttainast
4 asjalikku supilusikatäit pestot
kollaseid ja punaseid viinamarjatomateid niipalju et kataks piruka
veidi võiks olla ka riivitud parmesani aga otsest vajadust põhjale juustu lisada ei ole
veidi võiks olla ka riivitud parmesani aga otsest vajadust põhjale juustu lisada ei ole
Lõika lehttainast sobilikud tükid või jäta suureks tükiks. Lõika servadest u 1 cm kauguselt tainas läbi kuid mitte nii et põhani läbi läheks nuga. Tainas peab jääma põhjast siiski terveks. Pintselda lahtiklopitud munaga servad kui nii, et lõikepindadele muna ei satu, sest muidu ei kerki need kohad kõrgeks. Kogu lõikamistegevust on mugavam teha küpsetusplaadil.
Kata pestoga.
Aseta pooltatud tomatid lõikepinnaga ülespoole pesto peale ja pintselda oliiviõliga.
Küpseta 220 kraadises ahjus kuni serv on kuldpruun.
1 kommentaar:
Hello. I visited your blog, Thank you very much. Please take you to my blog to see my paintings and photographs from Finland. Autumn Greetings Markku Mäkelä
Postita kommentaar