Ma ei tea miks peab igale poole šokolaadi lisama. Mõni kook ei muutu sellest eriti paremaks ... kuigi jah, maitse üle ei vaielda..
Vähe sellest, et lisasin tainasse üsna palju kakaod, panin ka valget šokolaadi.
Tegelikkuses oli kook intensiivselt magus ja šokolaadine ja tõsisele magusaarmastajale üks ääretult hea suutäis aga ... mitte minu maitse.
PS magusaarmastaja sööb seda veel koos magusa kondenspiimaga ja ümiseb vaikselt siis :)
Retseptt ise selline:
5 kohvitassitäit keefiri või hapupiima
5 tassi suhkrut
2 tl piparkoogimaitseainet
1 spl söögisoodat
4 suure kuhjaga teelusikatäit kakaod
6-7 tassi nisujahu
1/2 klaasi pohlamoosi
150 gr margariini
6-7 tassi nisujahu
1/2 klaasi pohlamoosi
150 gr margariini
valget sokolaadi hakituna 50-100gr
Võta suur kauss, mõõda sinna keefir ja suhkur ning sega. Lisa jahu, sooda,paparkoogimaitseaine ja kakao. Lõpuks pane hulka pohlamoos ja sulatatud margariin ning sega korralikult ja lisa päris viimasena valge šokolaadi tükid. Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud plaadile(paber peaks ulatuma plaadi ülemise servani. Küpseta 200 kraadises ahjus 40 minutit. Enne ahjust välja võtmist kontrollida küpsust:)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar