16 juuli, 2008

Rullkook/tort

Seekord siis oli soov teha rulltorti. Aga kohe algusest hakkasid asjad viltu minema ehk:



  • biskviittainast ei suutnud seekord korralikult läbi segada -jahu tükid jäid taignasse sisse

  • kui tainas plaadipeal oli avastasin, et lusika kumerus oli jahu täis ehk siis paras kogus jahu taignast puudu

  • biskviit küpses küll ilusti aga vajus tagasi - mida pole mul enam aastaid juhtunud(kusjuures ka küpsetuspulber oli taignas)

  • täidise suutsin teha liiga vedela

  • zelatiini pidin tegema 2 korda, sest esimesel korral lisasin ainult poole vajalikust kogusest ...

Nii, muud ei jäänud üle kui võtta vorm. Panna sinna lõigatud biskviidiribad ja valada täidis ribade vahele ning suruda ribad vormi. Vormi panin külmkappi 4 tunniks ja serveerides katsin vaniljemaitselise kohupiimapasta, maasikate ja hakitud pistaatsiapähklitega. Kokkuvõttes ei olnud ei näha ega ka maitsest tunda, et midagi viltu oleks läinud aga endal oli teadmine, et see pole see mida teha olin tahtnud..

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...