retsept siis seekord pereklubi foorumist aga .... see on sama mida ka kodus minu lapsepõlves tehti.
Aa, ja need ei ole sellised õhulised/õrnad(auklikud- nii nagu vahustatud munavalgega tulevad) vaid mõnusalt krõbedad . Iseloomustamiseks sobib vist ka see, et nad ei kao sekundiga suus teadmata suunas vaid püsivad seal paar sekundit nii et jõuab ka mõnu tunda ..... :)
50 g margariini
75 g suhkrut
1 muna
1 kl piima
vaniliini
250 g jahu
Muna vahustada suhkruga ja siis muna juurde segada, lisada vanilliin, piim ning jahu osade kaupa(et tükki ei jääks). Piima kogus oli minul küll u 1,5 kl-2 kl(ka sulatatud võid lisasin õige veidi juurde) aga see sõltub juba sellest kuidas vahvleid keerata pärast ja millise taignaga harjunud tegema oled. Retsept siis ikka sellele heale veneaegsele vahvliküpsetajale. Arvan, et sama retsepti võib ka sulatatud võiga teha(sest ema tegi :) )
1 kommentaar:
Kiilike, need näevad nii ahvatlevalt kuldsed ja krõbedad välja!!!
Postita kommentaar