Võileivatorti on tegelikult ääretult lihtne teha.
Põhilised tööd on singi või kala peeneks hakkimine, saia vormi lõikamine ja kaste segamine. Aga kui need tööd tehtud on siis jääb kokkupanemise vaev.
Kogused sõltuvad tehtava tordi suurusest.
16 viiluröstsaia
piima
200 gr sinki
2 hapukurki ja veidi vedelikku
u 100 gr juustu
200 gr sulatatud juustu
majoneesi
katteks
200 gr sulatatud juustu ja majoneesi natuke
u 200 gr juustu
kaunistuseks nt
kirsstomateid
viilutatud sinki(eelistan vaakumpakendis,sest on õhem ja mugavam rulle teha)
Saia ääred ära lõigata
Sink lõigata - hakkida peeneks, sama kurgiga. Riivida 1/4 juustu ja segada sulatatud juustu, hakitud singi ja kurgiga mõnusalt paksuks massiks.
Riivida ülejäänud juust
Pildil tehtud võileivatordil on neli viilu põhjaks ja neli kihti, nii et jaotasin täidise mõttes kolmeks ja panin nii saiakihtidele. Saiad niisutasin piimaga.
Kilesse pandud ilma katteta tort panna mõneks tunniks või üle öö külma . Enne serveerimist katta sulatatud juustu- majoneesikreemiga ja riivitud juustuga ning kaunistada vastavalt soovile.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar