See toit peaks kuuluma kategooriasse " laisa inimese kokkamine " ehk hommikul paned toidu ahju, peale lõunat vaatad korra ja õhtul paned ahjust lauale.
Ainuke mis mõtlema paneb on see, et kas ahi võib niikaua töötada ja kas julged kodust ära minna. Aga kui ise kodus olla siis on teine mõte juba vastuse saanud.
Üks miinus selle toidu tegemisel on - küpsetada sel päeval ei õnnestu.
Minu tegemine siis oligi nii et hommikul maitsestatud lammas kaetud ahjuvormiga madala temperatuuriga ahju
u 14.00 lisasin küüslauguküüned, kaalika, porgandi ja kartuli ning lasin küpseda õhtusöögini.
Seda, et pealt ei pruunistuks või et liha ära kuivab seda kartsin aga midagi niisugust ei juhtunud.
Igal juhul saab meie jõulupraad samal viisil küpsetatud.
2 kommentaari:
Mmmmm, lammas :o)
Kui madal on madal temperatuur?
Päikest,
Kadri
Minul oli 130 aga tahaks veidi veel madalamaga proovida.
Postita kommentaar