Seekord siis ahjus tehtud pannkook. Pannkoogiküpsetaja unistus ... segad kokku(unisena), valad ahjuplaadile ja lähed oma toimetusi tegema umbes 25 minutiks. Tagasi tulles on pannkook valmis, vaja ainult mesi,maasikamoos, kaneel suhkruga lauale panna.
Ära jääb praadimise lõhn, pliidi juures seismine aga samuti kaob võimalus proovida,näksida ja võimalus enne kõht täis süüa kui kõik valmis on .
Pannkoogi retsept pärineb ikka nami-namist aga seekord siis mugandustega st ka suhkrut lisasin 1 spl.
Tainas:
2,5 dl jahu
1 tl soola
6 dl piima
3 muna
50 g sulavõid
Katteks oli seekord kohupiim suhkru ja hapukoorega segatult ning mustikad.
4 kommentaari:
Ainult niimoodi olen mina nõus "pannkooke" tegema.
(Kus sa peidad kõiki neid häid uusi retsepte, millest ma PK toitumises loen?)
Ma ei viitsi soolaseid toite kirja panna ja pildistada ka mitte:)(
Enamik soolaseid asju on ju ikkagi nii, et oma suva ja hetke meeleolu ajel. Ja pliiats ning paber on alati kadunud ....
Teinekord võiks PK-s märku anda kui huvi pakub siis vist võtaks isegi kätte ja kribaks ....:)
Minul jäi kuidagi munane (omleti moodi) ja vedel. Jahu oleks vist pidanud rohkem panema...
Aga vägisi hakkab mulle jääma mulje, et ega inimesed ilma põhjuseta pannkookide valmistamiseks tund aega panni kõrval seisa :( Nii kurb
Kahju kui välja ei tulnud :(
Vedel ei ole kunagi jäänud meil, pehme aga küll ja see sõltub jahu kogusest ja arvatavasti ka tootjast. Mõnikord kui jahu liiga palju siis jaab tuim ja kuiv.
See on üks retseptidest kus jahu kogus ei pea grammi pealt õige olema..
Aga sellest tunnist panni kõrval - kui on aega ja kui on tahtmist siis eelistan alati panni peal tehtut ahjus tehtule. Samas, ahju oma on selline mida on hea teha kui on kiire või kui ei taha praadimise lõhna majja- riiete külge saada.
Postita kommentaar