Lehed

13 august, 2011

Mustikasupp

Lihtne ja lapsepõlve meenutav magustoit.
Siis sai küll söödud saiakuubikutega aga ega ricottavormigagi  sugugi halvem polnud:)
Kuigi tegin seda mõni nädal tagasi on siiani metsa all mustikaid võimalik korjata (ja sugugi mitte vähe).
Lastele meeldis ricottaga tehtud vorm rohkem kui tavalise kohupiimaga ..

DSC_5757

500 gr mustikaid (võib ka vähem u 400 gr)
7 dl vett
1 dl suhkrut
2 spl kartulitärklist

Sega vesi ja suhkur ning lase keema, lisa mustikad ja keeda u 10 minutit. Nirista keevasse vedelikku vähese veega segatud kartulitärklis samal ajal keevat vedelikku segades. Lase keema tõusta ning tõsta pott pliidilt.
Jahuta. Sobib joogiks kui ka mahustoiduks kohupiimavormi või saiakuubikutega (eelistaks kergelt röstitud kuubikuid)

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...