Lehed

02 mai, 2008

Piparmündi-sokolaadijäätis



See retsept on võetud blogist KÖÖGILOOD. Meie perele meeldis see jäätis väga! Tegin küll ühe väikse muutuse piima -koore koguseid muutsin e 200 ml oli vahukoort ja ülejäänud piima.

2 kommentaari:

Elina ütles ...

kuidas need pallid sul küll nii ilusad ja ümmargused tulevad!? õpeta rumalukest.

kiilike ütles ...

:) Selleks on olemas selline hea asi nagu jäätiselusikas/kulp . See tuleb enne veest läbi kasta või voolava vee all hoida hetk ja siis saabki topsist tõmmata/kaapida kuuli. Aa, õige oleks kasutada kuuma vett aga hirmust, et jäätisepall liiga kiiresti sulama hakkab kasutan ikka külma vett. Samas väga külmunud jäätise puhul oleks kuum vesi asjalikum.
Ja kui seda kulpi ostma hakata siis tasuks jälgida seda kulbi - käepideme ühendust. Plastist asjad ja peene ühendusega kulbid lähevad külmunud jäätisega rutta katki. Ise ostsin tw oma ja olen seda kasutanud üle 3 aasta ning mega rahul:) Enne seda oli aasta jooksul kodus 3 kohalikust kaubandusest ostetut ja kõik läksid katki kui jäätis oli liiga kõva

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...