See on teine salat mis meil viimasel ajal üsna tihti laual on.
Koostisained on samad mis läätsesalatis aga läätsede asemel on punased oad.
Kindlasti peab salatis olema värske kurk - ilma selleta kaob osa värskust ja salat muutub "raskeks".
Vaja läheb:
punaseid ube omas mahlas või soolvees
paprikat
kurki
sinki/sinkvorsti
veidi mugulsibulat
majoneesi
soovi korral hapukoort
Paprika, kurk ja sink hakkida ühesuurusteks tükkideks, sibul hakkida võimalikult peeneks. Oad nõrutada/ soovi korral pesta sõelal(omas mahlas ubadega võiks nii teha)ja siis nõrutada. Kõik kokku segada ja vajadusel maitsestada vastavalt maitsele(ise olen veidi soola lisanud)
Täitsa huvitav mõte!
VastaKustutaMa ise olen vahest õuna oasalatisse hakkinud, aga värske kurgi peale pole veel tulnud :).
õuna mõte käis läbi minu mõtetest :D aga kuna kurk on alati esimesena tükeldamisel ja neid kahte koos ma eriti panna ei taha siis ongi õunaga variant proovimata siiani.
VastaKustuta