Lehed

31 jaanuar, 2008

Pähklikeeks

Retsept on võetud ühest saksa kokaraamatust mis oli välja antud aastal 1960(aga see oli kordustrükk) ja olen näinud juba ka uuemat väljatrükki.

Enda kogemused on seinast -seina st mõnikord on mahlane ja mõnikord suht kuiv aga kohvi kõrvale söömiseks alati hea!

150 gr võid/margariini
150 gr suhkrut
u 2spl vaniljesuhkrut(triiki lusikas)
3 muna
150 gr jahu
150 gr jahvatatud pähkleid(osa võib ka olla pisikeste tükkidena)
3 tl küpsetuspulbrit(triiki jällegi)
u 1/8 l piima

Margariin,suhkur ja vaniljesuhkur vahustada. Munad ükshaaval lisada ja vahepeal ühtlaseks vahuks vahustada. Jahu, küpsetuspulber ja pähklid segada ja vaheldumisi piimaga muna-margariinimassile lisada. Küpsetada u 60 minutit 175 kraadises ahjus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar