tag:blogger.com,1999:blog-3854049088097312290.post5735779073559612141..comments2023-12-27T21:52:51.587+02:00Comments on kiilike köögis: Pilte Gruusia koolituseltAnneli http://www.blogger.com/profile/03878152787223569616noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3854049088097312290.post-12199194927798080242010-03-17T21:17:19.428+02:002010-03-17T21:17:19.428+02:00No selle Gruusia köögiga on mu teisel poolel erili...No selle Gruusia köögiga on mu teisel poolel eriline suhe .. ta seal kandis aega teeninud :) ja mu osavõtt oli suuresti sellega seotud (st tahtsin natuke rohkem teada saada ). <br />Spinatist - kui see kupatatud oli siis on kõik lihtne ... mulle meeldib kuumutatud ja vähese vahukoorega(vedel ja läbi kuumutatud) spinat praemuna kõrvale serveetituna ja eriti hea kui seal kõrval oleks veel sakslasteAnneli https://www.blogger.com/profile/03878152787223569616noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3854049088097312290.post-77748799348292027942010-03-17T13:41:01.532+02:002010-03-17T13:41:01.532+02:00Tore lugeda, et nii mitmed toidud meeldisid ja kor...Tore lugeda, et nii mitmed toidud meeldisid ja kordamisele lähevad! Spinat oli ikka kupatatud ja siis külma veega jahutatud-loputatud. Minu jaoks on ka lihtsalt toorelt kuumutatud spinat natuke liiga jõuline, aga see külma vee trikk aitab kenasti. Sellel on isegi mingi teaduslik põhjus, aga ma hetkel ei mäleta :)Pillehttps://www.blogger.com/profile/05817049547134774699noreply@blogger.com