Lehed

05 detsember, 2010

Magushapu kana

Mõnus, kiire ja lihtne teha. Sobib ideaalselt argipäeva õhtusse.


magushapu kana I

Vaja läks:
10 spl ketšupit
3-4 spl palsamiäädikat
3-4 spl pruuni suhkrut(hea oleks fariin- või muscovada suhkur)
2-3 pressitud küüslauguküünt
2 suuremat kanafileed
õli
1 sibul
1 paprika
1 purk anannassi
100 gr suhkruherneid
100 gr aedubasid

Kuumuta õli wok pannil, pane  tükeldatud filee osade kaupa ja kuumuta läbi. Lisa sibul, kuumuta, lisa paparika ja kuumuta.  Lisa ketsupi- äädika- küüslaugusegu. Lisa aedoad ja suhkruherned. Viimasena lisa ananassi tükid ilma vedelikuta. Lase maitsetel ühtlustuda ja serveeri riisi või bulguriga

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...