Lehed

07 detsember, 2009

Kartuli-kõrvitsapüreesupp

Hindan viimasel ajal lihtsust ja eriti kiirust söögitegemisel. Selle üks paremaid näiteid on see supp.
Supp oli valmis u 30 minutiga või läks paar minutit rohkem.
Eriti mugavaks muutis selle supi see,  et tegin tavalise juustuga (vist läks ka parmesani aga mitte eriti palju).

kartuli-kõrvitsapüreesupp

Koostises siis olid
paar-kolm kartulit kuubikutena
kõrvitsat u 500-700 gr puhastatult, kuubikutena
vett
head puljongipulbrit
näpuotstega riivitud juustu.

Kartul kõrvits keema vähese puljongiga(vee ja puljongipulbri ajan keema enne) st ei pea täielikult katma kuubikuid. Kui kõik pehme pürestan saumikseriga ja lisan juustu ning kuumutan kuni juustu sulamiseni. Soovi korral võib lisada krutoone. Meil lisatakse ingveri-tšillikastet sellistele suppidele.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...