Lehed

22 november, 2009

Veiseliha juustukastmes

Seekordne retsept on võetud kaustast mida hakkasin pidama aastal 1993, retsept ise on umbes aasta hiljem kirja pandud ja andis meie üks tookordsetest õpetajatest - Maret. Aitähh talle, minule meeldis.
Retsepti tegin nii mõnegi muudatuse, kogustega on raskusi. Teen enamasti käe ja tunde järgi.

veiseliha juustukastmes


Vaja läks :
õli
veiseliha peenete ribadena
pisikesi porgandeid või porgandikange
soola
pipart
suur supilusikatäis jahu
pakk vahukoort
karp merevaiku

Liha praadida,maitsestada soola ja pipraga ning lisada jahu. Läbi kuumutada, lisada vett niipalju et liha veega kaetud oleks, segada kuni jahu on paisunud ja kaste paksem on ning lisada porgandid. Jätta madalal kuumusel hauduma kuni liha pehme on, lisada vahukoor ja merevaik, lasta veel vaikselt keeda veidi(et kaste pakseneks).

Serveerida riisiga.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...