Lehed

25 august, 2009

Juustuga täidetud suvikõrvitsad


Hetkel sobib meile ilma lihata toit rohkem .. miks ei tea isegi . Mõte lihale ei tekita üldse vaimustust ... nii saigi ette võetud nami-nami retseptikogu ja leidsin päris mitu retsepti mis lähevad kiriesti tegemisele.

Esimene neist siis sinihallitusjuustu ja maisiga.


Vaja läheb:

3 keskmist suvikõrvitsat
sidrunipipart
1 sl võid
1 hakitud sibulat
200 g külmutatud maisi (kasutasin konservmaisi)
2 purustatud küüslauguküünt
0.5 tl jahvatatud musta pipart
150 g murendatud sinihallitusjuustu
1 dl hakitud peterselli (kasutasin käharat)

Uurista viljaliha lusikaga välja ja lõika kuubikuteks,puista suvikõrvitsatesse sidrunpipart ja pane 200 kraadisesse ahju seniks kuni teed pannil täidist(ahi võib olla alles poole soojenemise peal).Kuumuta potis või, lisa sibul, mais, küüslauk ja suvikõrvitsakuubikud. Kuumuta klaasjaks, aga ära pruunista! Maitsesta pipraga, lisa sinihallitusjuust
ja petersell, ära väga ära sulata juustu.Täida suvikõrvitsapoolikud seguga. Küpseta 200-kraadises ahjus, kuni täidis on läbikuumenenud.

Sobib iseseisva söögina aga hea oleks kas grillvorstikesi või mõnda sweet & sour kastet kõrvale võtta(nt ananassitükkidega või paprikaga).

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...