10 juuli, 2009

Müsli



Viimase nädala hommikusöögid on olnud väga sarnased ... jogurt, kodune müsli ja maasikad



Müslisse segan kokku :

Heleni kaerahelbed (need rohelise karbiga ja terve karp)

mõned supilusikatäied mett

2-4 spl tumedat siirupit/ kui pole siis fariinsuhkur ajab ka asja ära

sorts vett(nii et mesi ja siirub mõnusalt vedela kuju võtavad ja siis lisan kaerahelbed)

peotäis linaseemneid

peotäis kõrvitsaseemneid

paar peotäit hakitud mandleid või sarapuupähkleid(lähevad koos kaerahelvestega siirupi- mee vedelikku, ka eelnevad seemned)


Kõike seda küpsetan u 200 kraadi juures 15 -20 minutit ja aeg-ajalt segan/liigutan helbeid. Küpsetamisaeg sõltub sellest kui kiiresti helbed "ilusa jume" võtavad .

Jahutan.

Hakin peotäie kuivatatud aprikoose, võtan lisaks kaks peotäit rosinaid ja peotäie kuivatatud banaanilaaste(laste lemmikud segus) . Segan viimased jahtunud müslisse.


Odavam see segu poe omast nüüd küll ei tule ... aga .... ma tean mis seal sees on ja kui kaua ta seisab (mul karbis) :D

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...