Lehed

20 aprill, 2009

Rosina-õunakissell


Midagi lihtsat ja kerget.

Midagi mis meenutab lapsepõlve ...



Üks korralikult suur peotäis kodus kuivatatud õunu, üks suur peotäis rosinaid,suhkrut maitse järgi, vett u 1-1,5 liitrit, kartulijahu 1-2,5 spl(kuhjaga ikka - sõltub kui paksu kisselli soov saada on.)


Kuivatatud õunad külma veega keema, keeta nii 5 minutit. Siis lisada rosinad ja keeda madalal kuumusel kuni õunad tunduvad pehmed olevat. Millalgi vahepeal lisasin ka suhkru. Kartulijahu segada vähese veega ja lisada kui õunad parajalt pehmed.Keeta minut-paar.

Serveerisin kohupiima-vahukoorekreemiga.

1 kommentaar:

killuke ütles ...

mmmm... viib keele alla! meenutab tõesti lapsepõleve! pean kohe kuivatatud õunu hankima minema :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...