Lehed

02 august, 2008

Puuviljakissell

Minu üks lemmikuid magustoite on puuviljakissell kuivatatud ploomidest, aprikoosidest ja rosinatest aga ükskord tüütab see ülejäänud pereliikmed ära ... . Nii tehtigi mulle ettepanek teha seda tarretisena :) . Tegingi nii ja pean ütlema, et see magustoit sai meie jaoks uue näo . Sel viisil lubati seda magustoitu peagi uuesti teha :P

Retsepti nagu polegi, sest kogused sõltuvad kui palju soov teha. Ise teen silma järgi või nii nagu kuivatatud puuvilju kodus on. Želatiinikogus sõltub vedeliku kogusest mida kasutatakse- jälgida tasub želatiinipakil olevaid juhiseid. Kissell tuleb enne leotada ja keeta nagu ikka aga lõpuks paisutatud-sulatatud želatiiniga segada ning tarretuda lasta. Ploomid ja aprikoosid olen pannud eelmisel õhtul paisuma vette.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...