Lehed

07 august, 2008

Hapupiimapannkoogid

Igaüks teeb isemoodi hapupiimapannkooke. Kas need ka niihead on kui need mida vanaema kunagi lapsepõlves tegi seda teab juba igaüks ise ...
Mina leidsin enda jaoks sobiva taigna ..
hapupiimapannkoogid mustikatega
1l keefiri või petti
2-3 muna
noaotsaga soola
u 2 spl suhkrut
u 7-8 dl jahu
1 tl soodat
Mina klopin munad lahti vedelikus ja lisan soola ja suhkru ning siis jahu ja sooda. Lasen taignal u 10-15 minutit seista ja hakkan siis praadima. Tainas peab olema selline hapukoore paksune või veidi paksemgi ja pannile ei tasuks panna liiga paksult.
Sellest kogusest mis antud saab üsna palju pannkooke. Viimane kord panin viimasele kolmandikule tainast mustikaid sisse(u peotäie). Hapud olid need mustikad ja veidi raske oli neid pannkooke praadida aga kordamisele lähevad kindlasti.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...