Lehed

24 juuli, 2008

Tikri-valge šokolaadiga muffinid

Tikrid - head süüa põõsa pealt korjates aga midagi muud pole nendega peale hakata kui just veini ei tee ... Kooki ei söö meil keegi, sama ka moosiga. Mahla pole proovinudki teha.

Niisiis sai otsingusse sisestatud "stachelbeeren" ja hakatud retsepte sirvima ning uuritud ka kommentaare mis retseptide juures kirjas. Silma jäi retsept siit.


Vaja läheb:
250 gr tikreid
100 gr valget sokolaadi
150 gr margariini
soola veidi
125 gr pruuni suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
3 muna
275 gr jahu
2 tl küpsetuspulbrit
4 spl piima(panin kindlalt rohkem)

Nii nagu ikka: jahu ja küpsetuspulber omavahel ära segada.Valge sokolaad hakkida väiksemaks. Margariin, sool ja suhkrud vahustada, lisada munad ükshaaval(vahepeal uuesti vahustades). Piim ja jahu lisada ning segada ühtlaseks taignaks. Viimastena lisada taignasse valge šokolaadi tükid ja tikrid. Küpsetada 150 kraadises pöörõhuga ahjus 25 minutit, ilma pöördõhuta ahjus 175 kraadises ashjus sama aeg.

Muffineid võib teha ka külmutatud tikritega aga siis pikeneb küpsemisaeg 5 minuti võrra. Ja eriti tähtis: kasutatavad marjad peavad olema küpsed.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...