Lehed

19 jaanuar, 2008

Praemakaronid

Soolane toit mis lihtne, odav ja nostalgiat tekitav(minu jaoks). Kodus tehtult on küll hea aga millegipärast igatsen taga seda maitset mis oli poe praemakaronidel (vist minu isiklik kiiks aga ära mainimata ka ei saa jätta)
Retsepti anda veidi raske aga minul on kogused järgmised:
1 sibul
400-500 gr hakkliha
soola,pipart - värskelt jahvatatud
1 pakk makarone(nt Torino täitsa sobiv)
Makaronid soolase veega keeta. Sibul peeneks hakkida ja läbi praadida, lisada hakkliha ja kõik korralikult läbi praadida.Maitsestada soola ja jahvatatud musta pipraga. Nõrutatud makaronid lisada hakklihale ning kõik korralikult läbi segada. Kui tundub, et väga kuv on siis olen lisanud veidi vett ja seganud läbi ning lasknud veel veidi olla kuumal pliidiplaadil.
Huvitavama maitse saab kui lisada hakitud värsket tilli või talvel kuivatatud tilli(see lisada siis kui makaronid pannile pannakse).

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...