31 jaanuar, 2008

Pähklikeeks

Retsept on võetud ühest saksa kokaraamatust mis oli välja antud aastal 1960(aga see oli kordustrükk) ja olen näinud juba ka uuemat väljatrükki.

Enda kogemused on seinast -seina st mõnikord on mahlane ja mõnikord suht kuiv aga kohvi kõrvale söömiseks alati hea!

150 gr võid/margariini
150 gr suhkrut
u 2spl vaniljesuhkrut(triiki lusikas)
3 muna
150 gr jahu
150 gr jahvatatud pähkleid(osa võib ka olla pisikeste tükkidena)
3 tl küpsetuspulbrit(triiki jällegi)
u 1/8 l piima

Margariin,suhkur ja vaniljesuhkur vahustada. Munad ükshaaval lisada ja vahepeal ühtlaseks vahuks vahustada. Jahu, küpsetuspulber ja pähklid segada ja vaheldumisi piimaga muna-margariinimassile lisada. Küpsetada u 60 minutit 175 kraadises ahjus.

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...