19 jaanuar, 2008

Pannkoogirull

Tegelikult peaksin ütlema aitähh Qsti`le, sest tema blogist ma selle hea ahjupannkoogi lingi(http://www.nami-nami.ee/foorum/viewtopic.php?id=1158 ) sain.

Olen ka varem ahjupannkooki üritanud teha(mõned aastad tagasi) aga pole "see õige " olnud.
Seekordne retsept on mõnus, sobib nii soolase kui magusa ahjupannkoogi tegemiseks.

Pannkoogirull on laisa inimese pannkook.... ja kui ei ole veel laisk siis võib selleks muutuda(kui nii pannkooki mitu korda järjest teha).
Seekord tegin singi-juustutäidisega ja meie perele meeldis rohkem kui seenetäidisega.
Ära märkida võib ka selle, et rasva on selles pannkoogis tunduvalt vähem kui praetud pannkookides(jätsin retseptis märgitud sulavõi taignale lisamata).Soojendatav on järgmisel päeval .... aga iseasi kas jääb midagi järgmiseks päevaks :)
Täidiseks :
tükeldasin 1 suitsukanakoiva, 1 karp merevaiku(suurem karp, ja veidi u 1/2 pakki vahukoort(100 ml) aga võib ka rohkem kui tundub, et liiga paksuks jääb. Riivitud juustu oli paras peotäis- kogused on orienteeruvad ja sõltuvad(minu puhul) sellest mis hetkel külmkapist leian. Rohelist sibulat pärast serveerimisel peale raputada- annab veidi "särtsu" juurde.
  • Endal veel ahjupannkoogiga läbi proovimata aga muidu üsna hea täidis on külmutatud juurviljasegu ja sink pannil praetuna... ja ikka võiga st mitte õliga(tilk võib ju olla aga mitte kogu kogus). Maitsestamine jääb juba enda otsustada aga soola peab kohe juurikate soendamise alguses panema muidu jääb maitsetuks.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas see rull on kuidagi ahjus tehtud? Tundub väga isuäratav!
Kui aega leiad, siis paluksin taigna retsepti ja küpsetamise õpetust.
Kas see rull sobiks söögiks ka nt soojendatult järgmisel päeval?

Pille ütles ...

Kiilike, kuna Nami-nami on uuele aadressile kolinud, siis selle foorumilingi uus URL on http://www.nami-nami.ee/foorum/viewtopic.php?id=1158

Ole kena ja vaheta ära, kuna vana foorumi arhiiv läheb varsti n-ö salajaseks ja siis Sa ei pääse retseptile enam ligi :)

Pille

Pille ütles ...

Aitäh!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...