Lehed

16 november, 2007

Makaronid porgandi ja kanaga


Panen nüüd järjest üles koduseid, lihtsaid ja igapäevaseid toite mille väärtuseks on lihtsus ja odavus.
Koguseid ei anna, sest sööjate arv ja toiduainete vahekord sõltub(vähemalt minul) sellest kuidas tuju on.
Makarone
kanafileed(parem tuleb kui võtta kanakoiba ja siis kont välja võtta)
porgandit
sibulat
soola, pipart
praadimiseks võid või õli
Kanaliha tükeldada väikesteks tükkideks, praadida koos sibula ja porgandiga. Lisada u 0,5l vett ja kui keema on läinud lisada makarone nt pool pakki(teen tavaliselt torino omadega). Lasta tasasel tulel haududa/keeda. Kui vesi otsa hakkab saama aga makaronid pole pehmed lisada vett natuke haaval. Makaronid peaks olema pehmed ja kergelt lagunema hakkama, vett ei tohiks jääda valmis toidu sisse.
Toit tuleb suht mahe ja meeldib lastele(meie omadele vähemalt),salatiks võtame midagi teravamat nt letsho

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...