Lehed

20 november, 2007

Lambalihahautis datlitega




Retsept peaks olema Põhja-Aafrika päritolu. Iseenesest oli huvitav ja ka hea juhul kui meeldib safran/kurkum. Ise ei ole kummagi austaja ning seepärast ei oska kiita ega laita seda toitu. Samas peab märkima, et ilma kurkumi/safranita ei oleks see toit enam see ning seepärast tehes seda hautist ära jätta ei tohiks.

400 gr lambaliha
4 spl õli/oliiviõli
0,5 tl kurkumit
1 tl soola
0,5 tl kaneeli
0,5 tl ingverit
3 tl röstitud seesamiseemneid
1 küüslauguküüs
3 keskmist sibulat
10-15 datlit


Lihatükid praadida, lisada tükeldatud sibul ja küüslauk ning praadida kuldseks. Lisada maitseained ja kuumutada hetk õlis, lisada vesi nii et kõik kaetud oleks ja hautada pehmeks.



  • Maitseainete kogused pildidl on suuremad kui kirjapandud retseptis, sest neid oli veidi rohkem kui vaja:)

Kommentaare ei ole:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...